Nasıl Yapılır

İnstagram Hesap Silme

instagram hesap silme 1274

instagram hesap silme işlemi instagram kullanıcılarının hesaplarından vazgeçtikleri zaman yapmak istediği işlemdir. instagram silme işlemi yapmak için bazı adımlardan geçmeniz gerekiyor. Bu yazımızda kalıcı instagram silme linki paylaşarak instagram hesabınızdan sonsuza kadar kurtulmanızı sağlayacağız. Bu link instagram kapatma silme kalıcı olarak geçerli olacak. Bu şekilde instagram kalıcı hesap silme başarıyla sonuçlanacak.

İlginizi çekebilir : instagram dondurma linki

Günümüzde hemen hemen herkesin en az bir sosyal medyada hesabı bulunmaktadır. Fakat aktif olarak en çok kullanıcıya sahip sosyal medya hesaplarından biri instagramdır. İnstagram kişilerin internet üzerinden bir çok kişiye ulaşarak kendilerine bir profil oluşturup, bu profilde albümlerini oluşturarak çeşitli fotoğrafları paylaştıkları bir platformdur. İnstagram profili oluştururken de birçok sebeple hesap açabilirsiniz. İsterseniz kendi adınıza, isterseniz de ticaret amaçlı bir profil oluşturmanız mümkündür.

İnstagram yoluyla birçok kişiye ulaşabilirsiniz. Takipçi sayınız arttıkça da bu sosyal medya uygulaması sizlere farklı seçenekler sunmaktadır. Günümüzde ünlülerin bile bulunduğu bu sosyal medya uygulamasını her yaştan insan kolaylıkla kullanmaktadır. Bir telefon uygulaması olan İnstagram, ücretsiz olarak tüm işletim sistemlerinde uygulama olarak bulunmaktadır.

İnstagram Hesap Silme Linki 2023

Peki, instagram hesabınızı artık kullanmayacaksınız ve silmek istiyorsunuz diyelim. İnstagram hesap silme nasıl silme nasıl olur? Bu işlemi kalıcı olarak yapabilmeniz için size bir link verelim öncelikle bu linke tıklayınız. https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ Bu linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak pencereden seçenekler bölümüne girerek hesabımı kalıcı olarak kaldıra tıklayarak hesabınızın tamamen silinmesini sağlayabilirsiniz. İnstagram size bu işlem sonucunda hesabınızı neden kaldırmak istediğinizi soracaktır. Kendinize uygun olan cevabı bularak işlemi tamamlamış olursunuz.

Hesabınızı başarıyla kaldırdınız diyelim yeni bir hesap alacaksınız. Bu yeni hesabı alırken eskiden kullandığınız kullanıcı adı ile tekrar bir hesap almanız mümkün değildir. Sadece kullanıcı adınız değil sildiğiniz hesabınızla ilgili tüm fotoğraf, yorum, beğeni ve bunun gibi şeylerin hepsi silinecektir. Bu yüzden instagram hesabınızı silmeden önce isterseniz fotoğraflarınızı indirerek bir dosya oluşturup fotoğraflarınızı saklayabilirsiniz. İnstagram da diğer sosyal medya hesaplarında olduğu gibi hesabı dondurma gibi bir seçenek yoktur. Yani instagram hesabınızı sildikten sonra kalıcı bir işlem yaptığınız için geri dönüp hesabınızı tekrar kullanamazsınız. Bunun için hesap silme işlemi yapmadan önce bir kez daha düşünüp, eğer bu işlemi yapacaksanız da istediğiniz tüm fotoğrafları kayıt ederek öyle instagram hesabınızı kapatmanızı öneririz sizlere.

İnsatgram hesap silme nasıl olur diye sordunuz. Umarız bu işlemi yapabilmeniz için verdiğimiz bilgiler sizlere yeterli olmuştur.

Bir Yorum Yap