Ek İş Fikirleri

Evde Kalemtıraş Montajı Yaparak Para Kazanma

evde kalemtiras montaji yaparak para kazanma 12827

Evde Kalemtraş Montajı İşi Nedir ?

Evde kalemtıraş montajlama işi, evinizden çıkmadan televizyon karşısında hatta ailenizle eğlence olsun diye bile yapabileceğiniz ek bir iştir. Eğlenceli diye düşünülen bu işi yapan ek gelir sahipleri aslına bakarsanız tam vakitli çoğu çalışanın mesai yaparak kazanabildiği miktardan bile çok ek gelir elde edebilmektedir. Sorunsuz ve güvenilir bu iş için tek yapmanız gereken biraz vakit ve cesaret. Vakit zaten olmazsa olmaz. Önce zaman ayarlaması yapmanız gerekir sonrasında bu işin sizin için uygun olup olmadığını düşünmeniz gerekir. Çünkü evde kalemtıraş montaj işi biraz sabır isteyen işler arasında görülmekte. Bunun sebebi montaj işinde dikkat ve koordinasyon becerisi gereklidir. Ama merak etmeyin. Çünkü bu işte de alışma döneminden sonra sandığınızdan da kolay olduğunu görüp, beklentinizin de çok üzerinde paralar kazanabilirsiniz. Eğer siz de evde ek iş gerçekleştirmek istiyorum sabırla bu işin üstesinden gelebilirim diyorsanız, evde kalemtıraş montaj işine bu sayfanın altında verilen forma iletişim bilgilerinizi girerek başvurabilirsiniz.

Kalemtraş Montajı İşi Ne Kadar Para Kazandırır ?

Evde Kalemtıraş montajı işi veren firmalar size ürünlerini yollarken montaj yapmanız için ekstra malzeme ve montaj şeklini gösteren bir doküman da yollayacaktır. Size gönderilen malzemeler arasında kalemtıraşı ana plastiği, kalemi kesmeye yarayan jilet ve jileti plastiğe takmaya yarayan vida bulunmaktadır. Kalemtıraşın plastiğine size verilen örneğe uygun şekilde jileti koyup vidalamanız gerekmektedir. Günlük ortalama 5000 adet evde kalemtıraş montaj işi yapılabilmektedir. Firmanın size verdiği işleri elinizde yalnızca bir tornavida ile, arkadaşınızla muhabbet ederken bile yapılabilirsiniz.

Evde kalemtıraş montajı yaparak para kazanma işinde kendiniz ile sınırlı kalmayın, eş, arkadaş ya da akrabalarınıza da bu işi önerebilir, toplu halde eğlenerek bu işleri yapılabilirsiniz. Bu durum işveren firmalar tarafından oldukça olumlu karşılanmakta ve özellikle grup çalışması yapabilecek kişiler seçilip iş dağıtımı yapılmakta. Bir kişi 20000 adet kalemtıraş montaj işini ortalama 1 hafta da yapabilirken 5 kişi ile bu iş çıkartma sayısı 1 güne düşebilmektedir. İşveren firma zamandan kazandığı için sayıca yüksek ek iş arayan kişilerle görüşmeye sıcak bakmaktadır. Onun için sizin de kendinize çalışabilecek insanlar bulup grup kurmanız ve başvurunuzda bunu özellikle belirtmeniz menfaatinize olacaktır.

evde kalemtras montaj isi

Kalemtraş Montajı İşi Veren Firmalar

Evde yapılabilecek ek işler kişilerin yeteneklerine göre değişkenlik göstermekte. Ama seçenek oldukça fazladır. Kendinize uygun olduğuna karar verdiğiniz ek işi seçip söz konusu işle ilgili arayış içinde olan firmalarla iletişime geçmelisiniz. Sonrasında ne kadar kazanacağınızı kendiniz belirler ve ister birikim yaparsınız, ister yatırım. Kimi ek iş yapan üyelerimiz evinin ihtiyaçlarını karşılıyor, faturaları ödüyor ve bu sayede rahat bir nefes aldığını dile getiriyor. Evde ek iş yaparak para kazanır bunun akabinde sevdiklerinize ayırdığınız zamandan da fedakarlık etmek zorunda kalmazsınız. İzlemekten keyif aldığınız televizyon programlarını da kaçırmazsınız. Rahat bir şekilde tamamladığınız işlerinizin peşine daha çok iş almaya başlar, böylece kısa sürede gelirinizi kat be kat arttırabilirsiniz.

Evde kalemtıraş montajı işi için Kırtasiyelere ürün yapan firmalardan tutun da, kendi bünyesinde üretim yapma potansiyeline sahip büyük kırtasiyelere ve hatta kalemtıraş markalarına kadar birçok firma ya da fabrika evinizden sağlayacağınız iş gücüne ihtiyaç duymaktadır.

7 Yorum

  • İyi günler. Bizim biraz paraya ihtiyacımız var. Ailece bu işi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabiliriz. Olumlu dönüşlerinizi bekliyoruz.

  • Biz Kocaeli Gebze ilçesinde ikamet ediyoruz. Bizim biraz paraya ihtiyacımız var. Söylenen işi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabiliriz. Olumlu dönüşlerinizi bekliyoruz.

  • Merabalar bende eve iş istiyorum ama iletişim bilgilerini nerden bulabilirim hiçbir bilgi yok biz nasıl ulaşıcaz .

Bir Yorum Yap