Güncel Fiyatlar

Jenny Willy Bebek Bezi Fiyatı

jenny willy bebek bezi fiyati 10319

Bebek bezi kullanımı bebeklerin tuvalet alışkanlığı kazanması için oldukça önemli olurken aynı zamanda hijyen konusunda da annelere yardımcıdır. Jenny Willy Bebek Bezi ekonomik fiyatlı ürünler arasında yer alır. Bu bezler sürekli kullanıma uygun olarak üretilmişlerdir. Bebeğin cildinde oluşma ihtimali olan kızarıklık ya da pişikler karşısında da koruyucu özellikleri olan bebek bezlerinin tercih edildiği görülür. Bebeklerin temizlik ihtiyacı söz konusu olduğunda birçok bebek bezi markasının üretim yaptığı görülür. Bu markalardan biri olan Jenny Willy de diğer markaların yanı sıra uygun fiyatlı ürünleri ile öne çıkmaktadır. 74 adetlik bir paket 43,90 TL’den satılırken maxi boyda 44 adet bir paket ürün 27,95 TL’dir. Yeni doğan bebekler için kullanılan 60 adetlik bebek bezleri ise 28,90 TL’den satılır. Bebek bezleri için seçim yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar olur. Bebeklerin cilt sağlığı önemli bir konudur ve gün içerisinde sürekli bezlenmek zorunda kalan bebeklerin bu durumdan rahatsız olmasını engelleyecek özelliklerde bez tercihi yapılmalıdır. Bundan dolayı da bebek bezi alırken bazı konulara dikkat edilir.

Jenny Willy Bebek Bezi Fiyatı

Bebek bezleri farklı fiyat aralıklarında satışa sunulur. Fiyatlar belirlenirken paket içerisinde kaç adet bezin olduğu ya da ebatları gibi özellikler devreye girer. Yeni doğan bir bebeğin kullanacağı bezin boyutu ile 2 yaşına gelmiş bir bebeğin kullanacağı bez fiyatında az da olsa farklar olabilmektedir. Jenny Willy Bebek Bezi için de bu durum geçerlidir. Bebek bezinin ince yapıda olması bebeği rahatsız etmemesi açısından gerekli olurken aynı zamanda esnek bantlardan üretilmesi bebek açısından hareket kolaylığı sağlar. Bunun yanı sıra yanlarda yer alan bantlar sağlam olmalıdır. Kendiliğinden açılan bir bant kullanım aşamasında istenmeyen sonuçların doğmasına yol açabilir. Bundan dolayı da bantlarda sağlamlık aranır. Emici özellikleri açısından da bebek bezinin güçlü olması gerekirken dışarıya sızıntı yapmaması en önemli özelliğidir.

Jenny Willy Bebek Bezi 5 Numara

Bir bebek bezi bebeğin cildinde tahribat yapmamalıdır. Bebekler hareketli olmaları sebebi ile gün içerisinde sürekli bezlendiklerinde ciltlerinde tahriş oluşabilir. Bunu önlemek için çeşitli bebek kremleri, yağları ya da pudralar kullanılabilirken öncelikle bebek bezinin sağlıklı malzemelerden üretilmiş olması gerekir. Hava alabilen malzemelerden üretilen bezler ciltte tahribatı en az seviyeye indirir. Bu sebeple bebek bezi tercih edileceği zaman ürünün nitelikleri devreye girer. Jenny Willy Bebek Bezi uygun fiyatı ile alıcılar tarafından tercih edilen ürünlerden biridir. Bebeklerin alt temizliği için uygun özellikler gösteren bu ürün çeşitli marketler aracılığı ile satışa sunulur. Bebeklerde oluşacak pişik problemleri genellikle altının ıslak kalması durumlarında ortaya çıkar. Bundan dolayı da bir bezin sıvıyı geçirgen olmaması en önemli özellikleri arasında bulunur.

Bebeğin altının kuru ve temiz tutulması cilt sağlığı açısından gerekli olurken aynı zamanda da huzursuz olmasını engelleyecek bir durumdur. Bundan dolayı da bebekler için uygun nitelikte bebek bezlerinin kullanılması uzmanlar tarafından önerilir. Bebeklerde bez kullanımının yanı sıra alt temizliğine de özen gösterilmesi gerekir. Bu sayede uyku düzeninde oluşabilecek sapmalar ya da huysuzluklar giderilir. Sağlıklı bir gelişim açısından çocukların bebeklik dönemlerinde uyku düzenleri ve temizlikleri önemsenmesi gereken konular arasında yer alır. Mutlu bir bebeklik dönemi, bu sayede geçirilebilirken bu durum anne açısından da daha kolay çocuğu ile ilgilenebilme fırsatı yaratır. Özellikle ilk kez anne olan bireylerde çocuğun sürekli huysuz olması bazı sıkıntıları sebebi ile olurken bunun doğru anlaşılması sorunların önlenmesine imkân tanır.

Jenny Willy Bebek Bezi Fiyatı 2023 Ne Kadar ?

74 adetlik bir paket 43,90 TL’den satılırken maxi boyda 44 adet bir paket ürün 27,95 TL’dir. Yeni doğan bebekler için kullanılan 60 adetlik bebek bezleri ise 28,90 TL’den satılır.

Jenny Willy İyi Bir Bebek Bezi Mi ?

Bu bezler sürekli kullanıma uygun olarak üretilmişlerdir. Bebeğin cildinde oluşma ihtimali olan kızarıklık ya da pişikler karşısında da koruyucu özellikleri olan bebek bezleridir.

Bir Yorum Yap