Ünlülerin Servetleri

Ahmet Nur Çebi Serveti

ahmet nur cebi serveti 9261

Ahmet Nur Çebi, 1959 senesinde Trabzon’da doğdu. Babası iş adamı Yaşar Kaptan Çebi’dir. Annesi Ayten Çebi’dir. Ahmet Nur Çebi’nin, Tayfun Çebi ve Arzu Efe adında iki kardeşi vardır. Babası sanayici ve demir çelik ticareti yaptığından işi gereği 1964 senesinde Karabük’e göç etmesi nedeniyle Çebi, burada öğrenim gördü. Ahmet Nur Çebi TED Karabük Koleji’nde eğitim gördü. 1983 senesinde Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesi’ni bitirdi ve yurt dışında bu alanda bir buçuk sene eğitim aldı. Askerliğini 1985 senesinde yaptı.

İlginizi çekebilir:

Ahmet Nur Çebi Kimdir

ahmet nur cebi kimdir ahmet nur cebi serveti
Ahmet Nur Çebi Serveti 3

Ahmet Nur Çebi, şuanda Çebi enerji, Martaş liman tesisleri, Çebi denizcilik şirketlerinin yönetim kurulu başkanlığını yapmaya devam etmektedir. Ayrıca Türkiye Karabük demir çelik işletmeleri yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve haddeciler derneği başkanlığı vazifelerini yürütmektedir. 1986 yılında Berna Çebi ile evlendi. Berna Çebi ile Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan adlarında 3 çocuğu vardır.

Ahmet Nur Çebi, 2012 senesinden itibaren taraftarı olduğu Beşiktaş jimnastik kulübünde 2. başkanlık görevini yürütmektedir.

Ahmet Nur Çebi Yüz Nakli

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Mecidiyeköy’de trafik kazası geçirdikten sonra yüz nakli oldu. Yüzünün normalden farklı durmasının sebebi bu.

Ahmet Nur Çebi Serveti

Ahmet Nur Çebi servetiAhmet Nur Çebi net serveti 700 milyon dolar olan bir iş insanıdır.

Serveti700 milyon dolar
Doğum Tarihi1959, Trabzon
CinsiyetErkek
Boy1.76 
Meslekİş İnsanı
MilliyetTürk

İlginizi çekebilir: Kylie Jenner Eski Hali

2 Yorum

Bir Yorum Yap